Mon-Fri 09.00 - 18.00 +44 1782 409617 or +46-101389183

Välkommen till Tailormade Luxury Golf Holidays

Välkommen till Tailormade Luxury Golf Holidays

Hos Tailormade Luxury Golf Holidays specialiserar vi oss på att erbjuda våra kunder paket för att beskåda det allra största golftävlingarna i världen, samt paket som ger våra kunder åtkomst till lyxiga golfresor på det allra bästa golfdestinationerna vår planet har att erbjuda.

Nedan finner du snabblänkar till några av våra mest populära paket:

Mest populära Golf Holidays

Om Tailormade Luxury Golf Holidays

Om Tailormade Luxury Golf Holidays

Hos Tailormade Luxury Golf Holidays specialiserar vi oss på tre olika områden inom resemarknaden:

1. Vi förser våra kunder med biljetter, hotell och hospitality paket till de största och allra mest imponerande golftävlingarna i världen, inklusive US Masters , Ryder Cup, The Open Championship och The Players Championship.

2. Vi erbjuder ett brett utbud av lyxiga golfresor som kombinerar flyg med noggrant utvalda kvalitativa hotell tillsammans med golfrundor på några av världens mest utmanande och exklusiva golfbanor.

3. Vi står som värd tillsammans olika partners till golfevent som arrangeras på de finaste golfbanorna i Storbritannien och världen över. Dessa event är öppna för alla, spelas i en rolig tävlingsinriktad miljö och har ofta ett brett deltagande från diverse kändisar.

Tävlingspaket
Våra Luxury Golf tävlingspaket erbjuder högkvalitativa golfresor till det allra största golftävlingarna runt om i världen. Alla våra kollegor har förstahandskunskap om hur man på bästa sätt syr ihop ett upplägg runt omkring en stor tävling.
De kommer att konstruerar ett tävlingspaket som inte bara tillåter dig att spela på några riktigt fantastiska golfbanor, utan även försäkra dig om att du och dina medresenärer hamnar i huvudpositioner för att bevittna några av det allra bästa golfspelarna ta sig an några av världens mest svårspelade banor.

Vi specialiserar oss i att erbjuda både företags- och privata, paket, till evenemang som Ryder Cup, US Masters, British Open, US Open och Players Championship så väl som andra stora golfevenemang runt om i världen.

Golfresor
Trotts att Tailormade Luxury Golf Holidays fokuserar på att leverera förstklassiga upplevelser av golftävlingar, så har vi ett dedikerat team av semesterspecialister som har till uppgift att hjälpa kunder att finna den mest ideala golfresan för just dem.

Verksamma under ett annat namn, är vårat GolfingGetaways.com – team experter på att hitta de mest prisvärda golfresepaketen på destinationer runt omkring i världen. Golfing Getaways websidan erbjuder den mest detaljerade golfrese-sökmotorn i världen och tillåter användare att skapa sitt egna golfpaket. Baserat på antingen specifika golfbanor som de gillar, eller val av det bästa, mest prisvärda eller billigaste golfbanorna i valt område.
Som bonus ger vi ut ett dussin ProV1 golfbollar till alla som bokar sitt paket hos oss!